Бами (тағамдар: индонезиялық)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер 250 г жаңғақ, 2 ірі пияз, 2 түйір сарымсақ, 4 ас қасық. өсімдік майының қасықтары, 250 г шошқа еті, 500 г қызанақ, бір уыс саңырауқұлақ, жасыл пияздың 2 сабағы, 2 түйір бұрыш, 2 ас қасық. туралған ақжелкеннің қасықтары, 2 жұмыртқа, 1/2 лимон шырыны, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы (тағамдар: Индонезиялық) 2 жұмыртқадан, бір шымшым тұздан және 2 ас қасықтан. қасық су, омлетке массаны дайындап, бір жаққа қойыңыз. Жаңғақтарды қатты қайнаған суға құйып, 10 минут қайнатыңыз. Терең табада 3 ас қасық қыздырыңыз. өсімдік майының қасықтары, оған майдалап туралған пиязды, сарымсақты және туралған етті салыңыз. Қызанақтың үстіне қайнаған су құйып, қабығын алып тастаңыз. Саңырауқұлақтарды жұқа тілімдерге кесіңіз, майдалап туралған пиязды, ақжелкенді, туралған бұрыш түйіршіктерін қосыңыз, барлығын етпен араластырыңыз, 20-30 минут қайнатыңыз. Тұз және бұрыш себіңіз. Тез салқындатылған және кептірілген жаңғақтармен араластырыңыз. Омлетке дайындалған массаны тұз бен бұрыш қосып, қалған майға қуырыңыз. Омлетті жолақтарға кесіңіз. Ет пен көкөністерді жылытылған терең ыдысқа салып, омлет жолақтарымен безендіріңіз. Шөптерге себіңіз және лимон шырынын құйыңыз.