Австриялық стильде толтырылған аралық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 150 г ет, 100 г майсыз бекон, 250 г картоп, 2 жұмыртқа, 150 г қаймақ, 100 г пияз, 50 г май, 150 г ақ шарап, 30 г ұн, 250 г қаймақ, ұнтақталған қара бұрыш, мускат жаңғағы, тұз.
Сипаттамасы Етті ұрып тастаңыз, шеттерін кесіңіз, тұз, бұрыш, нан пісіріңіз және майға қуырыңыз. Картопты қайнатыңыз, кішкене текшелерге кесіңіз, майдалап туралған беконмен араластырыңыз, тұз, бұрыш, мускат жаңғағын себіңіз, туралған ақжелкенді, майдалап туралған пісірілген жұмыртқаны және қаймақты қосыңыз. Бұл қоспаны аралықтарға салыңыз, оларды орап, ағаш шашлыктармен бекітіңіз. Пиязды ұсақтап турап, сары майға қуырыңыз. Үстіне энтрекоттарды салып, шарап құйып, бетін жауып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Тұздықты сүзіп, аралықтардың үстіне құйыңыз.