Молдова стиліндегі қаймақ қосылған көгершіндер
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Көгершіндер-10 дана, сары май-150 г, пияз - 1 бас, қаймақ - 250 мл, ұн - 1,5 ас қасық, құс сорпасы немесе су-2 кесе, дәміне қарай тұз және ақ бұрыш.
Сипаттамасы Өңделген және жуылған көгершіндерді бөліктерге бөліп, тұздап, майға қуырыңыз. Сол ыдыста көгершіндерді алып тастағаннан кейін майдалап туралған пиязды құтқарыңыз, сорпаны құйыңыз, көгершіндерді тұздыққа салыңыз және 20 минут қайнатыңыз. Сары май мен қаймақ қосылған ұн мен бұрыш қосып, тағы 20 минут қайнатыңыз. Ыстық гоминимен ыстық түрде қызмет етіңіз.