Қаймақ пен саңырауқұлақ соусы бар шарлар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Тартылған ет үшін: сиыр еті - 700 г, ақ нан - 125 г, 2 жұмыртқа, пияз - 1 бас, ет сорпасы немесе су - 2 ас қасық, ақжелкен, дәміне қарай тұз бен бұрыш. Тұздық үшін: сары май - 100 г, ұн - 75 г, қаймақ - 200 мл, ет сорпасы - 1л, ақ бұрыш - 1 г, жаңа саңырауқұлақтар - 500 г, дәміне қарай тұз. Қуыруға арналған: өсімдік майы - 200 мл, ұн мен нан үгіндісі - 150 г.
Сипаттамасы Фаршты эстрагон шарлары сияқты дайындаңыз, оны шарларға бөліңіз, екі жағынан қуырыңыз. Қаймақ пен саңырауқұлақ қосылған тұздықты дайындаңыз: ет сорпасын қаймақ, тұз және бұрыш қосып қайнатыңыз, ұнды сары майдың жартысымен бөлек ұнтақтаңыз және қаймақ қосылған қайнаған сорпаға салыңыз, араластырыңыз және араластырыңыз, 20 минут қайнатыңыз, содан кейін електен сүртіңіз. және шарларды үстіне құйыңыз. Жақсы жуылған, туралған және майға қуырылған саңырауқұлақтарды қосыңыз. Барлығын бірге 20 минут қайнатыңыз, содан кейін пешке 15 минутқа қойыңыз. Үстелге ыстық күйінде қызмет етіңіз.