Қаймақ тұздығы қосылған ешкі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты40 минут
Өнімдер
Ешкі еті-1
2кг
пияз-2 бас
ұн-1/2 ас қасық
ұнтақталған қызыл бұрыш - 1/2 шай қасық
қаймақ - 200 мл
май - 150 г
сүт - 250 мл
сүйек сорпасы немесе су - 750 мл
картоп - 500 г
дәміне қарай тұз және ақ бұрыш.
2кг
пияз-2 бас
ұн-1/2 ас қасық
ұнтақталған қызыл бұрыш - 1/2 шай қасық
қаймақ - 200 мл
май - 150 г
сүт - 250 мл
сүйек сорпасы немесе су - 750 мл
картоп - 500 г
дәміне қарай тұз және ақ бұрыш.
Сипаттамасы Етті тең бөліктерге, тұзға, бұрышқа турап, сары майға аздап қуырып, майдалап туралған пиязды қосып, пияз жұмсарған соң ұн мен қызыл бұрыш сеуіп, бірден сорпаға немесе жылы суға құйып, араластырып, шамамен 40 минут пісіріңіз., содан кейін қаймақ құйып, тағы 15 минут пісіріңіз. Картопты тұзды қайнаған суға салып пісіріп, сүт пен сары май қосылған картоп пюресін дайындаңыз. Үстелге картоп пюресі гарнирі қосылған қаймақ соусының астындағы ешкіні ұсыныңыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қаймақ тұздығы қосылған ешкі пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 40 мин. Из продуктов вам понадобятся Ешкі еті-1, 2кг, пияз-2 бас, ұн-1/2 ас қасық, ұнтақталған қызыл бұрыш - 1/2 шай қасық, қаймақ - 200 мл, май - 150 г, сүт - 250 мл, сүйек сорпасы немесе су - 750 мл, картоп - 500 г, дәміне қарай тұз және ақ бұрыш.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz