Шарап соусындағы бауыр
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Бауыр - 750 г, өсімдік майы - 100 мл, пияз - 2 бас, ұн - 1 шай қасық, томат пастасы - 50 г, ет сорпасы немесе су - 0,5 л, шарап - 1/2 кесе, ұнтақталған қызыл бұрыш - 1/2 шай қасық, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Бауырды ұсақтап турап, жақсылап қыздырылған майға қуырыңыз, майдалап туралған пиязды қосыңыз, пияз қызарған кезде ұнтақталған қызыл бұрыш, томат пастасын салып, ет сорпасына немесе суға құйыңыз. Тұз, бұрыш қосып, 20 минут қайнатыңыз, содан кейін ұнмен араластырылған шарапты құйып, тағы 10 минут қайнатыңыз. Пісірілген картоптың гарнирімен бірге қызмет етіңіз.