Лимон тұздығы қосылған каперс
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Каперс - 750 г
өсімдік майы - 125 мл
пияз - 125 г
қызанақ -400 г
сірке суы -2 ас қасық
тәтті"
бұрыш - 2 бұршақ
ақ шарап - 1/2 кесе
ұн - 1 ас қасық
қант - 1/2 шай қасық
дәміне қарай 1 лимон
бұрыш және тұз қосылған шырын.
өсімдік майы - 125 мл
пияз - 125 г
қызанақ -400 г
сірке суы -2 ас қасық
тәтті"
бұрыш - 2 бұршақ
ақ шарап - 1/2 кесе
ұн - 1 ас қасық
қант - 1/2 шай қасық
дәміне қарай 1 лимон
бұрыш және тұз қосылған шырын.
Сипаттамасы Тазартылған, жуылған қақпақтарды сірке суы қосылған тұзды қайнаған суға салып, 10 минут қайнатыңыз, оларды елекке тастаңыз да, кастрюльге салыңыз. Бұрышты жіңішке етіп турап, капермен бірге құтқарыңыз. өсімдік майында бірнеше минут. Майдалап туралған пиязды құтқарып, електен каперстерге сүртіңіз. Кесілген қызанақты өсімдік майына қайнатыңыз, сонымен қатар оларды каперстерге сүртіңіз. Шараппен араластырылған ұн, тұз, бұрыш және қант қосыңыз. Сұйықтық капер деңгейіне дейін қайнағанша баяу отта пісіріңіз, содан кейін лимон шырынын құйыңыз. Үстелге салқын түрде қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Лимон тұздығы қосылған каперс пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Каперс - 750 г, өсімдік майы - 125 мл, пияз - 125 г, қызанақ -400 г, сірке суы -2 ас қасық, тәтті" бұрыш - 2 бұршақ, ақ шарап - 1/2 кесе, ұн - 1 ас қасық, қант - 1/2 шай қасық, дәміне қарай 1 лимон, бұрыш және тұз қосылған шырын.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz