Шарап соусындағы бүйрек
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер
Шошқа бүйрегі-750 г
өсімдік майы - 100 мл
пияз - 2 бас
ұн - 1 шай қасық
томат пастасы -50 г
шарап - 1/2 кесе
дәміне қарай бұрыш пен тұз.
өсімдік майы - 100 мл
пияз - 2 бас
ұн - 1 шай қасық
томат пастасы -50 г
шарап - 1/2 кесе
дәміне қарай бұрыш пен тұз.
Сипаттамасы Бүйректерді екіге бөліңіз, ыдыстарды алыңыз, суық сумен жақсылап жуыңыз, ұсақтап тураңыз және өсімдік майының аз мөлшерінде қуырыңыз. Майдалап туралған пиязды қосып, қызарғанша қуырыңыз, сосын томат пастасын салып, жылы суға (1/2 л) құйыңыз. Бүйрек дайын болған кезде ұнмен араластырылған шарап, бұрыш, тұз қосып, 10 минут қайнатыңыз. Пісірілген картоппен ыстық күйінде қызмет етіңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Шарап соусындағы бүйрек пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 10 мин. Из продуктов вам понадобятся Шошқа бүйрегі-750 г, өсімдік майы - 100 мл, пияз - 2 бас, ұн - 1 шай қасық, томат пастасы -50 г, шарап - 1/2 кесе, дәміне қарай бұрыш пен тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz