Саңырауқұлақтары бар сиыр бүйрегі
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 бүйрек, май (немесе өсімдік майы) -125 г, пияз - 1 бас, томат пастасы - 1 шай қасық, ұн - 1 шай қасық, шарап - 1/2 кесе, 5 саңырауқұлақ, ет сорпасы-1,5 кесе, дәміне қарай тұз бен бұрыш.
Сипаттамасы Бүйректі текшелерге немесе тілімдерге бөліп, қайнаған сумен күйдіріңіз. Саңырауқұлақтарды тазалаңыз және шайыңыз, жұқа тілімдерге кесіңіз және ағызыңыз. Майдалап туралған пиязды майға салып, пиязға бүйрек кесектерін салып, қуырып, ұн, томат пастасын қосып, араластырыңыз, сосын ет сорпасы мен шарап құйып, дайын саңырауқұлақтарды салып жақсылап қайнатыңыз. . Күріш палауы мен қуырылған картоппен бірге қызмет етіңіз.