Қамырдағы кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер кішкене цуккини 2-3, бидай ұны 4 ас қасық, жұмыртқа 3, сүт 1/2 кесе, өсімдік майы 1 шай қасық, дәміне қарай тұз, қуыруға арналған май.
Сипаттамасы Цуккиниді қабығы мен тұқымынан аршып, қалың емес тілімдерге немесе тілімдерге кесіңіз, аздап тұздап, ашытылмаған сұйық қамырға салып, қызарғанша терең қуырыңыз. Қызмет көрсетер алдында туралған шөптерге себіңіз. Қамырды дайындау үшін жұмыртқаның сарысын өсімдік майымен ұнтақтап, сүт, ұн, тұз қосып жақсылап илейміз. Соңында шайқалған ақуыздарды енгізіңіз.