Қызанақ қосылған ақ саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ақ саңырауқұлақтар 500 г, жаңа піскен қызанақ 3, өсімдік майы 2 ас қасық, пияз 1, сарымсақ 2-3 тілім, нан үгіндісі 2 ас қасық, дәміне қарай тұз, бұрыш, жасыл ақжелкен, үгітілген ірімшік 3 ас қасық.
Сипаттамасы Порчини саңырауқұлақтарының үлкен, мықты қақпақтарында целлюлозаның бір бөлігін ортасынан кесіп алыңыз. Бұл целлюлоза мен саңырауқұлақтың аяқтарын ұсақтап тураңыз, туралған пиязбен бірге майға қуырыңыз, сарымсақ, тұз, тұз, нан үгіндісімен дәмдеңіз. Саңырауқұлақтардың қақпақтарын майға қуырыңыз, қызанақтарды тілімдерге бөліңіз, сонымен қатар қуырыңыз. Табаға қызанақ кесектерін салыңыз, үстіне фаршпен толтырылған қуырылған саңырауқұлақ қақпақтарын салыңыз. Саңырауқұлақтарды үгітілген ірімшікке себіңіз де, ірімшік қызарғанша пеште пісіріңіз.