Толтырылған ақ саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Саңырауқұлақтар 250, қызанақ 110, күнбағыс майы 25, пияз 20, сарымсақ 1, ұнтақталған нан үгіндісі 5, шөптер, бұрыш.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтардың үлкен, күшті қақпақтарын таңдаңыз. Қақпақтың ортасынан целлюлозаның бір бөлігін кесіңіз. Содан кейін қақпақтарды өсімдік майына орташа отта қуырып, тартылған етпен толтырыңыз. Қызанақтарды қабығы мен тұқымынан аршып, екіге бөліп, майға қуырыңыз. Содан кейін оларды табаққа салыңыз, қызанақтың үстіне саңырауқұлақтардың толтырылған қақпақтарын салыңыз. Нан үгіндісіне себіңіз, өсімдік майымен себіңіз және пісіріңіз. Фаршты дайындау үшін саңырауқұлақтардың тамыры мен қақпақтарынан кесілген целлюлозаны ұсақтап тураңыз, туралған пияз, ақжелкен мен ұсақталған сарымсақпен бірге өсімдік майына құтқарыңыз, ұнтақталған нан үгіндісі, тұз бен бұрыш қосыңыз.