Саңырауқұлақ қосылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты30 минут
Өнімдер
1 үлкен тауық еті немесе 2 кішкентай
саңырауқұлақтар - 600 г
өсімдік майы - бір ас қасық
пияз - 100 г
ұнтақталған қызыл бұрыш -1/2 шай қасық
ақжелкен мен аскөк
дәміне қарай тұз бен бұрыш. Тұздық үшін: май - 50 г
ұн -1 ас қасық.
саңырауқұлақтар - 600 г
өсімдік майы - бір ас қасық
пияз - 100 г
ұнтақталған қызыл бұрыш -1/2 шай қасық
ақжелкен мен аскөк
дәміне қарай тұз бен бұрыш. Тұздық үшін: май - 50 г
ұн -1 ас қасық.
Сипаттамасы Өңделген тауықты бөліктерге бөліп, тұз себіңіз, ыстық майға қуырыңыз, барлық жағынан қызартып, табаққа салыңыз. Сары майды кастрюльге қыздырыңыз, ұнды қуырыңыз, майдалап туралған пиязды қосып, су құйыңыз (0, 5 л), тұздықты жұмсақ болғанша қайнатыңыз, ұнтақталған қызыл бұрыш қосыңыз. Саңырауқұлақтарды тазалаңыз, жақсылап шайыңыз, аяқтарын бөліңіз, қақпақтарын 4 бөлікке бөліңіз, бәрін тұздыққа, тұзға, бұрышқа салыңыз және 30 минут қайнатыңыз, содан кейін тауықты салып, сұйықтық буланғанша пісіріңіз. Жасыл ақжелкенге себілген үстелге қызмет етіңіз. Бөлек, қаймақты тұздықтағы қайықта беруге болады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Саңырауқұлақ қосылған тауық еті пошаговый рецепт с фото. Время приготовления составляет 30 мин. Из продуктов вам понадобятся 1 үлкен тауық еті немесе 2 кішкентай, саңырауқұлақтар - 600 г, өсімдік майы - бір ас қасық, пияз - 100 г, ұнтақталған қызыл бұрыш -1/2 шай қасық, ақжелкен мен аскөк, дәміне қарай тұз бен бұрыш. Тұздық үшін: май - 50 г, ұн -1 ас қасық.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz