Грильде қуырылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты12 минут
Өнімдер 1 тауық еті (500-600 г), 1 ас қасық. өсімдік майының қасық, тұз, бұрыш.
Сипаттамасы Тауықты ағынды сумен шайыңыз және құрғатыңыз. Осыдан кейін тауықты өсімдік майымен және дәмдеуіштермен сүртіңіз. Оны микротолқынды пешке және грильге жарамды пішінге терісін жоғары қаратып салыңыз да, оны бірнеше жерден шаншыңыз. Тауық еті бар пішінді астыңғы сөреге қойыңыз (егер ол жоқ болса, онда тікелей айналмалы табаққа салыңыз) және 100% және гриль қосылған кезде шамамен 12 минут қақпақсыз қуырыңыз, қытырлақ болғанша.