Гүлдеген кәді қосылған тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
1 үлкен тауық еті немесе 2 кішкентай
гүлденген цуккини - 25-30 дана
қызанақ -250 г
май -150 г
пияз - 1 үлкен бас
ұн - 1 шай қасық
шарап - 1/2 кесе
аскөк
бұрыш және дәміне қарай тұз.
гүлденген цуккини - 25-30 дана
қызанақ -250 г
май -150 г
пияз - 1 үлкен бас
ұн - 1 шай қасық
шарап - 1/2 кесе
аскөк
бұрыш және дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Кесектерге кесілген өңделген тауықты қуырып, бөлек ыдысқа салыңыз. Қуырудан қалған майға майдалап туралған пиязды ұнмен араластырыңыз, жылы сумен сұйылтыңыз, дәміне қарай тұз бен бұрыш қосып, тауық тұздығына салып, баяу отта пісіріңіз. Тазартылған цуккиниді қуырыңыз да, дайын тауық еті бар кастрюльге салыңыз, туралған қызанақты қосып, шарап құйыңыз да, дайын болғанға дейін ыстық пешке салыңыз. Аскөк шөптеріне себілген үстелге қызмет етіңіз. Бөлек, сіз жаңа қаймақты тұздыққа арналған қайықта ұсына аласыз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Гүлдеген кәді қосылған тауық еті пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 1 үлкен тауық еті немесе 2 кішкентай, гүлденген цуккини - 25-30 дана, қызанақ -250 г, май -150 г, пияз - 1 үлкен бас, ұн - 1 шай қасық, шарап - 1/2 кесе, аскөк, бұрыш және дәміне қарай тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz