Қуырылған тауық еті (Мали)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Тауық еті 250
жержаңғақ 100
жержаңғақ майы 15
су 200
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
жержаңғақ 100
жержаңғақ майы 15
су 200
ұнтақталған қара бұрыш
тұз.
Сипаттамасы Қуырылған және жақсы жуылған тауықтың ұшасы аз мөлшерде майы бар пеште қуырылады. Тауықты алып тастағаннан кейін, ол толығымен дайын емес, оны суытып, кесектерге кесіңіз. Қуырылған, қабығынан тазартылған және ерітіндіде езілген жержаңғақтарды кастрюльге салып, үстіне су құйып, қою суспензия алынғанша қайнатады. Тауықтың бөліктеріне ұнтақталған қара бұрыш себіліп, тұздалады, жержаңғақ майына батырылады және жержаңғақ майына қуырылады.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Қуырылған тауық еті (Мали) пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся Тауық еті 250, жержаңғақ 100, жержаңғақ майы 15, су 200, ұнтақталған қара бұрыш, тұз.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz