Саңырауқұлақтарды тазалаңыз. Саңырауқұлақтардың аяқтарын ұсақтап тураңыз. Шөптер мен пияз
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер шампиньондар (ірі) 800 г. бидай жармасы (немесе жарма) 3 ас қасық. л. сорпа 1/8 литр ірімшік 150-200 г. пияз 1 дана. жасыл жұмыртқа 1 дана. қаймақ 200 г. қыша 1 шай қасық. ақ шарап 50 мл. тұз бұрышы
Сипаттамасы турау үшін. Жарманы майсыз қуырыңыз. Балқытылған ірімшіктен қақпақтардың пішініне сәйкес дөңгелектерді кесіңіз. Қалған ірімшікті ұсақтап тураңыз, жарма, шөптер, пияз, шикі жұмыртқа мен саңырауқұлақтардың аяқтарымен араластырыңыз. Қақпақтарды пісірме табаққа салыңыз, оларды толтырғышпен толтырыңыз. Ірімшік дөңгелектерімен жабыңыз. Қаймақты қыша мен шараппен, тұзбен, бұрышпен араластырыңыз. Саңырауқұлақтарға тұздық құйыңыз. Тұмшапеште пісіріңіз (шамамен 15 минут).