Тұздалған саңырауқұлақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 400 г саңырауқұлақтар, 1/2 кесе қаймақ, 40 г жасыл пияз немесе маринадталған қияр, аскөк.
Сипаттамасы Тұздалған саңырауқұлақтарды (сүт саңырауқұлақтары, руссула, саңырауқұлақтар және т.б.) салқын қайнатылған сумен шайыңыз, тілімдерге немесе тілімдерге кесіңіз, салқындатылған қаймақпен дәмдеңіз, салат ыдысына салыңыз, жасыл немесе маринадталған себіңіз. пияз және аскөк. Қаймақтың орнына саңырауқұлақтарды салат таңғышымен дәмдеуге болады. Қанша порцияға арналған: 3.