Тұздалған саңырауқұлақ салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
400 г саңырауқұлақтар
1/2 кесе қаймақ
40 г жасыл пияз немесе маринадталған қияр
аскөк.
1/2 кесе қаймақ
40 г жасыл пияз немесе маринадталған қияр
аскөк.
Сипаттамасы Тұздалған саңырауқұлақтарды (сүт саңырауқұлақтары, руссула, саңырауқұлақтар және т.б.) салқын қайнатылған сумен шайыңыз, тілімдерге немесе тілімдерге кесіңіз, салқындатылған қаймақпен дәмдеңіз, салат ыдысына салыңыз, жасыл немесе маринадталған себіңіз. пияз және аскөк. Қаймақтың орнына саңырауқұлақтарды салат таңғышымен дәмдеуге болады. Қанша порцияға арналған: 3.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Тұздалған саңырауқұлақ салаты пошаговый рецепт с фото. Из продуктов вам понадобятся 400 г саңырауқұлақтар, 1/2 кесе қаймақ, 40 г жасыл пияз немесе маринадталған қияр, аскөк.. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz