Қаймақпен пісірілген саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер саңырауқұлақтар 1 кг, пияз 2, сары май 50 г, үгітілген ірімшік 3 ас қасық, нан үгіндісі 2 ас қасық, қаймақ 1 стақан, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Саңырауқұлақтарды тілімдерге кесіңіз, пиязды жарты сақинаға ұсақтап тураңыз. Саңырауқұлақтар мен пиязды терең шойын табаға салып, бірнеше қасық сорпаны немесе суды қосып, жұмсақ болғанша қайнатыңыз. Содан кейін саңырауқұлақтарды қаймақпен құйыңыз, майға қуырылған нан үгіндісі қосылған ірімшік себіңіз және пеште 5-7 минут пісіріңіз.