Кілегейде бұқтырылған саңырауқұлақтар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г саңырауқұлақтар үшін - 1 стакан кілегей және 1 ас қасық. қасық май.
Сипаттамасы Жаңа саңырауқұлақтарды (порчини, болетус, болетус) тазалаңыз, шайыңыз және күйдіріңіз, содан кейін тілімдерге, тұзға бөліп, аздап қуырыңыз. Осыдан кейін оларды кастрюльге немесе кастрюльге салыңыз да, үстіне қайнатылған кілегей құйыңыз. Ақжелкен мен аскөк шөптерін байлап, даршын, қалампыр, бұрыш, лавр жапырағын шоқтың ортасына салып, кастрюльге - саңырауқұлақтарға салыңыз. Саңырауқұлақтарды тұздап, қақпағын жауып, бұқтыруға арналған 1 сағатқа орташа ыстық шкафқа салыңыз. Саңырауқұлақтар дайын болған кезде, байланған жасылдарды алып тастап, саңырауқұлақтарды бұқтырылған ыдысқа салыңыз.