Саңырауқұлақтарды ыстық тұздау кезінде қанша уақыт қайнату керек?
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Маринадтау үшін саңырауқұлақтарды алдын ала қайнатуға болады, оларды шикі күйінде маринадқа салуға немесе маринадта қайнатуға болады, содан кейін маринадталған, алдын ала тұздалған немесе ағартылған тұздықпен жабуға болады. Осы әдістердің барлығы туралы айтып берейік. Саңырауқұлақтарды қайнатудың басынан бастап есептегенде 15-20 минут қайнатады (бұл белым да қатысты). Мәскеуде сүтті саңырауқұлақтар мен русуланы 5 минут, ал белые, болетусты, болетусты, сары майды 7 минут қайнатады. Беларуссияда сары май, болетус қана емес, сонымен қатар саңырауқұлақтар, саңырауқұлақтар, балалар 8 минут қайнатылады, бірақ белые мен болетус кем дегенде 10 минут қайнатылады. Валуи мен шантереллалар - 20 минут.