Саңырауқұлақтар қосылған сиыр етінен жасалған қуырылған ет
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 600 г ет, 1 пияз, 50 г бекон, 4 ас қасық. май қасықтары, 2 ас қасық. ұн қасықтары, 2 стакан қайнаған су, 150 г саңырауқұлақтар, бір лимон шырыны.
Сипаттамасы Кәстрөлге қайнатылған еттің бір бөлігін, 4 бөлікке кесілген пиязды, беконның бірнеше тілімін және еріген майды салыңыз. Қақпақпен жабыңыз және кішкене отқа қойыңыз. Сиыр еті екі жағынан қызарған кезде оны ұнға себіңіз, қайнаған суға құйыңыз және қайнатыңыз, содан кейін етті басқа кастрюльге салыңыз да, сүзгіден өткізгеннен кейін тұздықты сол жерге құйыңыз. Тұздалған немесе маринадталған саңырауқұлақтарды суық сумен жуып, сары майға қуырыңыз, содан кейін саңырауқұлақтарды лимон шырынын немесе сірке суымен құйыңыз, ет қосылған кастрюльге салыңыз және араластырыңыз.