Житомирдегі Печеня (тағамдар: Украин)
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 500 г шошқа еті, 100 г шошқа майы, 1 кг картоп, 3 пияз, 2 сәбіз, 40 г кептірілген саңырауқұлақтар, 3 ас қасық. томат пастасы қасықтары, 3-5 түйір сарымсақ, бұрыш, лавр жапырағы, тұз.
Сипаттамасы Шошқа етін үлкен кесектерге кесіңіз, қуырыңыз, содан кейін томат пастасымен сөндіріңіз. Картоп пен сәбізді текшелерге кесіңіз, шошқа майына қуырыңыз, сақиналарға кесілген пиязбен араластырыңыз, бұрыш пен тұз қосыңыз. Саңырауқұлақтарды қайнатыңыз, майдалап тураңыз. Дайындалған көкөністер мен шошқа етін көкөністерден бастап және аяқталатын кастрюльге қабаттарға салыңыз, саңырауқұлақ сорпасын құйыңыз, туралған саңырауқұлақтарды, лавр жапырағын салып, дайын болғанға дейін қайнатыңыз. Қызмет көрсетер алдында майдалап туралған сарымсақ себіңіз.