Тұздалған қияр қосылған зразы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 600 г сүйексіз шошқа еті, 1 жұмыртқа, 3 ас қасық. ас қасық су, 2 пияз, 1-2 тұздалған қияр, 3 ас қасық. ас қасық ұн, 6 ас қасық. қуыруға арналған қасық май немесе маргарин, дәміне қарай тұз.
Сипаттамасы Шошқа етін ет тартқышта ұнтақтап, жұмыртқа, тұз, су қосып жақсылап араластырыңыз. Пиязды ұсақтап турап, қуырыңыз. Тұздалған қиярды қабығы мен тұқымынан аршып, ұсақтап турап, аздап суға салып қойыңыз. Тартылған шошқа етінен пирожныйлар жасап, ортасына қияр қосылған пиязды салып, тартылған еттің шеттерін қалыпқа келтіріп, котлеттердің пішінін жасап, ұнға салып, дайын болғанша қуырыңыз. Көкөністермен бірге қызмет етіңіз.