Қамырдағы көкөніс орамжапырақтары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер 1 қырыққабат, 2 сәбіз, 2 дана. пияз, сарымсақ, 1 жұмыртқа, 0,5 ас қасық. сүт, 1 ас қасық. ұн, тұз, қант, 1/4 шай қасық. сода.
Сипаттамасы Тартылған ет үшін ірі үккіште үгітілген сәбізді және майдалап туралған пиязды тең пропорцияда алыңыз. Оларды өсімдік майына қуырыңыз (сары май қосуға болады), тартылған етке аздап майдалап туралған сарымсақты, жазда майдалап туралған аскөк пен ақжелкенді қосыңыз. Қырыққабат жапырақтарын суға батырыңыз. Тамырларды алып тастаңыз және тартылған етті жапырақтарға ораңыз . Қамыр үшін жұмыртқаны шайқаңыз, дәміне қарай 1/2 кесе жылы сүт, тұз, қант, 1/4 шай қасық қосыңыз. сода мен ұн. Барлығын араластырыңыз. Қамыр консистенциясы бойынша қою қаймақ тәрізді болуы керек. Толтырылған қырыққабатты қамырға батырыңыз және екі жағынан қуырыңыз. Қаймақпен бірге қызмет етіңіз. Неше порция үшін: 8.