Саңырауқұлақтармен толтырылған қызанақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер қызанақ - 5 дана. саңырауқұлақтар - 350-400 г. пияз - 1-2 дана. қаймақ - 2 ас қасық. майонез - 2 ас қасық. ірімшік - 100 г. жасылдар
Сипаттамасы Пиязды өсімдік майына қызарғанша қуырыңыз, содан кейін бұрын тұздалған суға қайнатылған саңырауқұлақтарды қосып, одан әрі қуырыңыз. Майонезбен араластырылған қаймақ қосыңыз (тартылған ет тым сұйық болмауы үшін жеткілікті), сөндіріңіз. Өшіріңіз, ал тартылған ет сәл салқындаған кезде, үгітілген ірімшікпен жабыңыз, бәрін мұқият араластырыңыз. Қызанақтарды (күшті және жақсырақ ірі) жуыңыз, сабақтарын алып тастаңыз және үстіңгі жағының тұрақтылығы үшін кесіңіз. Әрі қарай, бәрі көркемдік талғамға байланысты, мен оларды фигуралық түрде екі жартыға бөлдім. Целлюлозаны қасықпен мұқият алып тастау керек. Алынған себеттерді аздап тұздап, тартылған етпен толтырыңыз. Дайын қызанақты салат жапырақтарына табаққа салыңыз да, туралған шөптерге себіңіз. Негізінде, қызанақ себеттерін кез-келген салат үшін түпнұсқа "Контейнер" ретінде пайдалануға болады. қызанақ - 5 дана. саңырауқұлақтар - 350-400 г. пияз - 1-2 дана. қаймақ - 2 ас қасық. майонез - 2 ас қасық. ірімшік - 100 г. жасылдар