Аңшылық балапандар
Қосылды: 10.09.2024 1
1
Дайындау уақыты
Өнімдер тауықтар - 2 дана. саңырауқұлақтар - 2 уыс пияз - 2 дана. кәстрөлдер - 4 дана. сматана - 4 ас қасық. л тұз бұрышы
Сипаттамасы Құрғақ саңырауқұлақтарды суық суға батырыңыз, содан кейін оларды сол суға қайнатыңыз (егер сізде жаңа саңырауқұлақтар болса - сіз жай ғана сіңдіру кезеңінде үнемдейсіз). Бөлінген кәстрөлдерге орналастырыңыз. Тауықты кесектерге кесіңіз, қуырыңыз және саңырауқұлақтардың үстіне кәстрөлдерге салыңыз. Майдалап туралған пиязды қуырып, сол жерге бүктеңіз. Мұның бәрін саңырауқұлақ сорпасына құйыңыз. Үстіне бір ас қасық қаймақ салыңыз. Тұз, бұрыш себіңіз және пешке жіберіңіз. тауықтар - 2 дана. саңырауқұлақтар - 2 уыс пияз - 2 дана. кәстрөлдер - 4 дана. сматана - 4 ас қасық. л тұз бұрышы
Пікірлер өшірулі
melonMusic30.11.2024
Норм цыплята, но индейка круче. Взаимная подписка)