Бұршақ сорпасы "Жедел жәрдем қолында"
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер бұқтырылған ет - 1 банка (400-450 г.) томат тұздығында консервіленген үрме бұршақ - 1 банка (400 г.), картоп - 3-4 дана. сәбіз - 1 дана. басты пияз - 1 дана. лавр жапырағы - 1-2 дана. қара бұрыш бұршағы тұз бульон кубы - 1 дана. су - 2,5 литр
Сипаттамасы Майдалап туралған картоп пен сәбізді қайнаған суға, тұзға құйыңыз, бірнеше лавр жапырағын лақтырыңыз (сорпа текшесін қосу пайдалы, бірақ оның өздігінен тұзды екенін есте ұстаған жөн) және жарты дайын болғанға дейін пісіріңіз. Содан кейін кішкене кесектерге туралған консервіленген бұршақ пен бұқтырылған жарты банка қосыңыз (пышақпен банкаға тікелей кесуге болады, ыдыс -аяқ аз ластанады). Пиязды ұсақтап турап, қызарғанша қуырып, сол қазанға жіберіңіз. 10-15 минуттан кейін сіз жеуге болады. Томат сорпаларын ұнататындар пісіру процесінде бір-екі қасық томат пастасын қоса алады. бұқтырылған ет - 1 банка (400-450 г.) томат тұздығында консервіленген үрме бұршақ - 1 банка (400 г.), картоп - 3-4 дана. сәбіз - 1 дана. басты пияз - 1 дана. лавр жапырағы - 1-2 дана. қара бұрыш бұршағы тұз бульон кубы - 1 дана. су - 2,5 литр