Студенттік үлгідегі бұқтырылған картоп
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер картоп - 700 г. бұқтырылған ет - 1 банка қызанақ - 1-2 дана. сарымсақ - 3-4 түйір жұмыртқа - 1 дана. ұн - 1 ас қасық. л тұз бұрышы қызыл бұрыш қара тәтті болгар бұрышы - 1 дана. ірімшік - 50 г. шөптер - шоқ
Сипаттамасы Картопты жолақтарға кесіңіз, қуырыңыз, кейде араластырыңыз. Кішкене текшелерге кесілген қызанақ пен болгар бұрышын қосыңыз. Бұқтырылған ыдысты банкаға кесіңіз, қажет болса, шанышқымен талшықтарға бөліңіз. Қуыруға арналған табаға салыңыз. Майдалап туралған сарымсақты қосыңыз. Жұмыртқаны кесеге бөліп, қайнатылған су, ұн, қара және қызыл бұрыш қосыңыз - дәміне қарай (оны асыра алмаңыз), бәрін шанышқымен қопсытып, табаға құйыңыз. Су буланып кетеді, ал сіз қуырылған жұмыртқаны алмау үшін табаның мазмұнын араластырасыз. Содан кейін табаның мазмұнын ірі үккіште үгітілген ірімшікпен жабыңыз, араластырыңыз. Туралған көк процесті аяқтайды. картоп - 700 г. бұқтырылған ет - 1 банка қызанақ - 1-2 дана. сарымсақ - 3-4 түйір жұмыртқа - 1 дана. ұн - 1 ас қасық. л тұз бұрышы қызыл бұрыш қара тәтті болгар бұрышы - 1 дана. ірімшік - 50 г. шөптер - шоқ