Макаронды пісіріңіз (макаронның кейбір түрлерінің қаптамаларында,
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер макарон - 100 г. жаңа піскен қияр - 1/2 (ұзын, жылыжай) болгар бұрышы - 2 дана. ветчина - 200 г. консервіленген жүгері - 150 г. майонез - 300 г. тұз, бұрыш - дәміне қарай
Сипаттамасы NORDIC, және басқалармен қатар былай деп жазылған: "Салаттар үшін") дайын болғанға дейін шайыңыз, суытыңыз. Жаңа піскен қияр, болгар бұрышы (жақсырақ қызыл), ветчинаны ұзын (текшелер мағынасында емес) кесектерге кесіңіз. Мұның бәрін салқындатылған макаронмен біріктіріңіз, консервіленген жүгері, тұз, бұрыш қосыңыз, майонезбен дәмдеңіз (импортты қабылдаған дұрыс - қою және дәмі өте майонез емес). Бұл өте әдемі және дәмді болып шығады. макарон - 100 г. жаңа піскен қияр - 1/2 (ұзын, жылыжай) болгар бұрышы - 2 дана. ветчина - 200 г. консервіленген жүгері - 150 г. майонез - 300 г. тұз, бұрыш - дәміне қарай