"Нағыз итальяндық" салаты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ақ қырыққабат - қырыққабаттың орташа басының шамамен 1/8 бөлігі қатты ірімшік - 100-150 г. тәтті бұрыш, қызыл - 1 дана. жасыл алма - 1 дана. сары алма - 1 дана. майонез - 100-150 г. сарымсақ - гарнирге арналған 1 түйір зәйтүн кетчупі
Сипаттамасы Жаңа піскен қырыққабатты терең салат ыдысына ұсақталған үккішке салыңыз (бастысы қырыққабат сабандары өте ұзын болмауы керек). Ұсақ үккіштен өткізілген ірімшікті қосыңыз (мен "Эдамды" қолданамын). Онда шамамен 0,5х0,5 см тәтті бұрыш пен алманы текшелерге кесіңіз (теріні кесудің қажеті жоқ, әйтпесе түс әсері жоғалады). Ұсақталған (немесе өте ұсақ үккіште үгітілген) сарымсақ түйірін, майонезді және бір ас қасық кетчупты қосыңыз ("болгар тілін" қолданған дұрыс - ащы емес, тәтті). Араластырыңыз, кішкене розеткаларға салыңыз, миниатюралық алма кесектерімен және қара зәйтүнмен безендіріңіз.