Балық тісбасары
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер балық - 1-1,5 кг пияз - 4 дана. жұмыртқа - 4 дана. майонез күнбағыс майы тұз дәмдеуіштер -
Сипаттамасы Поллокты (хек, Аргентина) тұзды суға дәмдеуіштермен (лавр жапырағы, бұрыш бұршағы, қалампыр) қайнатыңыз. Салқындаған кезде сүйектерді алып тастаңыз және тілімдерге бөліңіз. Балықты тегіс табаққа тегіс қабатқа жайыңыз. Пиязды күнбағыс майына қызарғанша қуырыңыз, майды аямаңыз. Қатты пісірілген жұмыртқаны сарысы мен ақтығына бөліп, белок ірі үккіште үккіштен өткіземіз. Балықтың үстіне алдымен пиязды, сосын жұмыртқаны салыңыз. Майонезді үстіне құйып, үгітілген сарысымен безендіріңіз. балық - 1-1,5 кг пияз - 4 дана. жұмыртқа - 4 дана. майонез күнбағыс майы тұз дәмдеуіштер -