Порчини саңырауқұлақ сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 2
1
Дайындау уақыты10 минут
Өнімдер саңырауқұлақтар - 500 г. картоп - 2-3 дана. пияз - міндетті емес жасыл тұз бұрыш қара бұршақ
Сипаттамасы Порчини саңырауқұлақтарын (тек порчини саңырауқұлақтары - саңырауқұлақтар піскен кезде қарайып кетеді, басқалары да) мұқият тазалап (құрттары қабылданбайды) және ұсақтап тураңыз. Жақсылап шайыңыз және пісіруге қойыңыз. Саңырауқұлақтар қайнатылғаннан кейін көбікті алып тастаңыз. Тұз себіңіз, бірнеше қара бұрыш бұршағын лақтырыңыз. 10 минуттан кейін картопты турап, сорпаға тастаңыз. Пиязды ұсақтап турап, өсімдік майына алтын түске дейін қуырып, сол жерге жіберіңіз. Тағы 10 минуттан кейін майдалап туралған көк қосыңыз, сіз үстелге қызмет ете аласыз - сорпа дайын. саңырауқұлақтар - 500 г. картоп - 2-3 дана. пияз - міндетті емес жасыл тұз бұрыш қара бұршақ
Пікірлер өшірулі
melonMusic30.11.2024
Норм суп. Взаимная подписка)oreshnik26.11.2024
Это самый вкусный суп