Кептірілген саңырауқұлақтар мен қара өрік қосылған картоп сорпасы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты4 минут
Өнімдер
Сипаттамасы Картоп - 125 г, пияз - 15 г, кептірілген саңырауқұлақтар - 4 г, қара өрік - 15 г, тазартылған күнбағыс майы - 10 г, ұн - 5 г, мейіз - 20 г, лимон - 1/10 дана. Пісірілген саңырауқұлақтарды ұсақтап турап, оларды сүзілген саңырауқұлақ сорпасына салыңыз. Пиязды ұсақтап турап, өсімдік майына салып, ұн қосып, тағы 4-5 минут пісіруді жалғастырыңыз, содан кейін саңырауқұлақ сорпасымен араластырыңыз, сорпаны қайнатыңыз, туралған картопты, қара өрікті, мейізді қосып, жұмсақ болғанша пісіріңіз. . Лимон тілімдері мен шөптермен бірге қызмет етіңіз.