Тәтті және қышқыл саңырауқұлақ соусы
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Саңырауқұлақ соусы - 800 г, қара өрік - 50 г, мейіз - 20 г, қант - 15 г, томат пюресі - 110 г, 9% сірке суы - 10 г Саңырауқұлақ соусына сұрыпталған және жақсы жуылған мейіз, тұқымсыз қара өрік, қант қосыңыз. , қызанақ пюресі, сірке суын қосып, 10-15 минут қайнатыңыз. Бұл тұздыққа сірке суын қалдыруға болады. Тұздық котлеттерге, кішкене кесектерге, картоптан жасалған крекеттерге, сондай-ақ дәнді дақылдарға беріледі.