Порчини саңырауқұлақтары бар сазан
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты20 минут
Өнімдер Тұқы, 1 пияз, 3 порчини саңырауқұлағы, 3 қасық зәйтүн майы, тұз бұрышы.
Сипаттамасы Балықты кесіңіз (егер сазан болмаса, хек немесе поллок жасайды), тұз, бұрыш қосып, терең табаға салыңыз. Содан кейін пиязды, порчини саңырауқұлақтарын ұсақтап турап, олармен сазанды "ұнтақтаңыз". Балықтың үстіне зәйтүн майын құйып, алдын ала қыздырылған пешке 20 минутқа қойыңыз. Сіз лимон мен шөптермен безендіре аласыз.