Сазаннан жасалған перкельт
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Айна тұқы - 300 г, пияз - 40 г, паприка - 4 г, май - 5 г, тәтті капсикум - 50 г, қызанақ - 60 г немесе томат пюресі - 30 г, тұз - 2 г.
Сипаттамасы (тағамдар: венгр) Тұқы балығын өңдеңіз, филеге кесіңіз (терісі мен қабырға сүйектері бар) және бір порцияға 2 бөлікке кесіңіз. Кәстрөлде майдалап туралған пиязды, тұзды қуырып, паприка себіңіз. Балық кесектерін, өңделген және туралған қызанақты, болгар бұрышын салып, балық сорпасын қосып, жұмсақ болғанша баяу отта қайнатыңыз. Үстелге ыстық күйінде қызмет етіңіз. Гарнирге қайнатылған картоп немесе тұшпара беруге болады.