Балық қосылған қызанақ
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер балық филесі 750 г, жұмыртқа 2, сүт 1 стақан, пияз 2, ұн 1 ас қасық, өсімдік майы 2 ас қасық, жарты лимон шырыны, қаймақ 1 стақан, тұз, дәміне қарай ұнтақталған қара бұрыш, ақжелкен жасыл.
Сипаттамасы Балық филесін тілімдерге кесіңіз, тілімдерді лимон шырынын себіңіз, тұз себіңіз. Қызанақтарды да тілімдерге кесіңіз. Пиязды турап, туралған пісірілген жұмыртқа, сүт, ұн және өсімдік майымен араластырыңыз. Майланған табаға филе кесектерін, қызанақты және қайтадан филе кесектерін қабаттарға салыңыз. Балық пен қызанақтың үстіне жұмыртқа мен пияз массасын құйыңыз. Табаны алдын ала қыздырылған пешке салыңыз да, қызарғанша пісіріңіз. Қызмет көрсетер алдында ыдысқа ақжелкен себіңіз. Қаймаққа бөлек қызмет етіңіз