Қамырға қуырылған албырт балық
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер балық филесі - 500 г. ұн - 1 стакан жұмыртқа - 1 дана. жеңіл сыра - ширек кесе лимон - 1/2 дана. өсімдік майы - қажеттілігіне қарай тұз - дәміне қарай
Сипаттамасы Тазартылған және жуылған балықты жолақтарға кесіңіз, тұз себіңіз және лимон шырынын себіңіз. Қамырды ұн, жұмыртқа, сыра және тұздан дайындаңыз. Оны 1 сағатқа қалдырыңыз. Өсімдік майы көп биік табаны алдын ала қыздырыңыз. Балық кесектерін ұнға орап, әр бөлігін қамырға батырып, табаға салыңыз. Дайын болғанға дейін екі жағынан қуырыңыз.