Өз шырынындағы тауық еті
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер жарты литрлік банка 1 дана. орташа тауықтың аяғы 1 дана. сарымсақ 1-2 түйір сірке суы 1 ас қасық. л. дәміне қарай тұз дәміне қарай бұрыш дәміне қарай дәмдеуіштер
Сипаттамасы Тауықты (немесе бірнеше тауықтың аяқтарын) алыңыз, кішкене кесектерге кесіңіз. Сарымсақтың 1-2 түйірін ұсақтап, осы целлюлозаны қасық сірке суымен араластырыңыз да, оны тауыққа сүртіңіз. Тұз, бұрыш себіңіз, тауық етінің бөліктерін жарты литрлік ыдысқа салыңыз, металл қақпақпен жабыңыз және суық пешке салыңыз. Әдетте, пісіру процесі баяу отта 30-45 минутты алады.