Қой етімен толтырылған баклажандар
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер ет - 400-500 г. баклажандар - 4 дана. тәтті бұрыш - 1 дана. қызанақ - 3-4 дана. тұз - дәміне қарай бұрыш - дәміне қарай
Сипаттамасы Майдалап туралған қой етін (тартылған етке болады), тұзды, бұрышты алыңыз. Баклажанды жуыңыз да, ұзынынан кеспей, ортасын алып тастаңыз, оның орнына қой етін салыңыз. Алынған фаршталған баклажандарды майдалап туралған қызанақ, тәтті бұрыш (өзегімен бірге қолдануға болады, бірақ қабығын аршып алған дұрыс) және баклажан өзектерін тұздықта қайнатыңыз.