Майонез-сарымсақ соусындағы кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер цуккини 1 дана. өсімдік майы ұн 3-4 ас қасық. л Тұздық: майонез 250 г. шөптер (ақжелкен, аскөк) 1 түйір сарымсақ 1 үлкен қалампыр дәміне қарай бұрыш
Сипаттамасы Цуккиниді жас қабылдаған дұрыс, оның өзегін алып тастауға болмайды. Цуккиниді қабығынан аршып, қалың емес кесектерге бөліп, ұнға орап, дайын болғанға дейін қуырыңыз. Қабаттарға ыдысқа немесе таяз кастрюльге салыңыз, қуырылған цуккинидің әр бөлігін тұздықпен құйыңыз. Тұздық: майонезді майдалап туралған шөптермен, ұсақталған сарымсақпен, бұрышпен араластырыңыз (қызыл немесе чили, аджиканы қолдануға болады).