Қуырылған кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты5 минут
Өнімдер цуккини 500 г, жұмыртқа 1, сүт 2 ас қасық, ұн 3 ас қасық, өсімдік майы 1/2 кесе, қаймақ 1 стакан, дәміне қарай тұз, аскөк көк.
Сипаттамасы Цуккинидің қабығын кесіңіз (жас цуккиниді қабығымен бірге қолдануға болады), тілімдерге кесіңіз (қалыңдығы кемінде 1 см), құйыңыз. Жұмыртқаны сүтпен жақсылап араластырыңыз, цуккини дөңгелектерін осы қоспаға салыңыз, ұнмен нан пісіріңіз және маймен бірге табада екі жағынан қуырыңыз. Қуырылған цуккиниді терең табаға салыңыз, қаймақ құйыңыз, қақпақпен жабыңыз және алдын ала қыздырылған пеште 5-10 минут қайнатыңыз. Дайын цуккиниді табақтарға салыңыз, майдалап туралған аскөк шөптеріне себіңіз. Әр асқабақтың астына жасыл салат жапырағын салуға болады. Бұл тағамға жағымды түс схемасын береді.