Көкөністермен толтырылған, пісірілген кәді
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Ерте цуккиниді қабығынан аршып, көлденеңінен ұзындығы 4-5 см кесектерге кесіңіз, целлюлозаның бір бөлігін қасықпен тұқымдармен алып тастаңыз. Цуккиниді тұзды суға жартылай дайын болғанға дейін қайнатыңыз, содан кейін оларды дайындалған тартылған етпен толтырыңыз. Пісірме табаққа немесе басқа таяз ыдысқа салыңыз, қаймақ тұздығының бір бөлігін қызанақ пен пиязбен құйыңыз, үгітілген ірімшік себіңіз, маймен себіңіз және пеште пісіріңіз.
Сипаттамасы Цуккиниді табада, қой етінде немесе тәрелкеде ұсыныңыз, үстіне қалған тұздықты құйып, аскөк немесе жасыл ақжелкен себіңіз. Фаршты дайындау үшін сәбіз мен пиязды белдеулеріне немесе текшелеріне турап, маймен құтқарып, қызанақты қосып, өткізуді жалғастырыңыз. Күрішті тұзды суға қайнатыңыз, сонда ол ұсақталады, қуырылған көкөністермен, тұз бен бұрышпен араластырыңыз. Фаршқа қызанақтың орнына қайнатылған туралған жұмыртқаның жартысын немесе шикі жұмыртқаны салуға болады.