Торт - кілегей
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Өнімдер: 800 мл сүт, 300 г қант, 8 жұмыртқа, 200 г қаймақ, 25 г желатин, 300 г жемістер (шабдалы, өрік, шие және т.б.) Қанттың бір бөлігін қайнатылған сүтке құйып, біртіндеп шайқалған сарысымен біріктіріңіз. .
Сипаттамасы Араластыра отырып, қоспаны қоюланғанша қыздырыңыз (қайнатпаңыз!). Поло - алдын ала суланған желатинмен өмір сүріңіз (су: желатин қатынасы - 1:4), желатин ерігенше араластырыңыз. Сүзіп, аздап қатайтуға рұқсат етіңіз. Содан кейін қант пен салқын ақуыз көбігі қосылған қаймақпен араластырыңыз. Кремді жеміс тілімдерімен бірге қалыпқа салып, тоңазытқышқа салыңыз. Қызмет көрсетер алдында пішінді (түбі мен бүйірлерін) ыстық суға салып, бірден табаққа аударыңыз. Сіз қаймақ пен жемістермен безендіре аласыз.