Алма, өрік, құлпынайдан жасалған зефир
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер Зефир құлпынай Құлпынай 450г Қант 200г Жұмыртқаның белки 200г Кілегей 200г Желатин 10г. Пісіру процесі алдыңғыға ұқсас, айырмашылығы тек кілегей мен ақуыздарды бөлек қамшылауда. Әрі қарай, бәрі қосылады және - жоғарыдан қараңыз.
Сипаттамасы Алма 600г Түйіршіктелген қант 300г Жұмыртқаның Яблоки 150г Лимон шырыны 10г Желатин 10г. Алманы пісіріп сүртіңіз. Алма тұздығына қант қосып, үздіксіз араластыра отырып, қоюланғанша пісіріңіз. Салқындатылған ақуыздарды шайқаңыз және пюрені біріктіріңіз. Ерітілген желатинді, лимон шырынын қоспаға қосып, барлығын жақсылап араластырыңыз, бөліктерге бөлінген ыдысқа салып, суытыңыз. Өрік зефирі Өрік 500г Жұмыртқаның абрик 200г Қант 300г Желатин 10г. Дайындау процесі алма зефиріне ұқсас.