Алмадан жасалған самбук
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 2 алма, 100 г түйіршіктелген қант, 2 ақуыз, 200 г кілегей, желатин, лимон қышқылы. Алманы пісіріп, суытып, електен сүртіңіз. Пюреге құмды, шайқалған белки салып, араластырыңыз, мұз үстіне қойыңыз, үлпілдек көбік пайда болғанша шайқаңыз. Ылғалдандырылған желатинді аздап сумен біріктіріп, үздіксіз араластыра отырып, толығымен ерігенше қыздырыңыз және үздіксіз араластыра отырып, кілегей массасына құйыңыз. Көпіртілген кілегейді енгізіңіз, самбукты вазаларға салыңыз.