"Нұрит" торты
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы 1 дайын торт, 1/2 пакет желатин, 1/4 кесе суық су, 2 пакет кілегей, 200 г ақ шоколад, 30 г сары май, 2 қасық ваниль эссенциясы, 2 ас қасық. ром қасықтары, 1 банка консервіленген ананас. Тортты табаның түбіне салыңыз. Табаның қабырғаларын пісіру қағазымен салыңыз. Желатинді суға құйыңыз да, ісінуіне жол беріңіз. Кілегей пакетін қыздырыңыз және ерігенше араластыра отырып, желатинді құйыңыз. Кілегей қайнай бастағанда, оттан шығарып, шоколад кесектерін қосыңыз, араластырыңыз. Кішкене салқындаған кезде сары май, ваниль эссенциясы мен ромды қосып, араластырып, тоңазытқышқа 2 сағатқа қойыңыз. Қалған кремді шайқаңыз және ананас қосылған шоколадты креммен араластырыңыз. Барлығын қалыпқа салыңыз да, ананас бөліктері толығымен кілегеймен жабылған етіп тегістеңіз. Мұздатқышқа кем дегенде 6 сағатқа қойыңыз. Қалыптан алып тастаңыз және жаңа піскен жемістермен безендіріңіз.