Жарты Ай
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажетті: 400 г сүзбе, 100 г май, 3 жұмыртқа, 100 г қант, ваниль, 1/2 ас қасық. кілегей. Дайындау тәсілі. Сүзбені, майды, жұмыртқаны және қантты жақсылап араластырып, пресс астына қойыңыз. Сарысу шыққан кезде жаңа піскен кілегей мен ванильді араластырыңыз. Пасханы табаққа салыңыз да, оны жарты ай пішініне келтіріңіз.
Ұқсас тағамдар
Как приготовить Жарты Ай пошаговый рецепт с фото. Полный рецепт вы найдете на нашем кулинарном сайте Mealy.kz