Варшава
Қосылды: 10.09.2024 0
0
Дайындау уақыты
Өнімдер
Сипаттамасы Қажетті: 1 ас қасық. сүт, 1 ас қасық. кілегей, 700 г ұн, 5 жұмыртқа, 2 ас қасық. қант, 100 г ашытқы, 50 г крекер майы. Дайындау тәсілі. Кілегей мен сүтті қыздырып, 1 ас қасықпен жақсылап араластырыңыз. ұн. Қоспа салқындаған кезде оған бір жұмыртқа мен ашытқыны қосып, қамырды қолайлы жерге қойыңыз. Осыдан кейін, қантпен езілген жұмыртқаның қалған бөлігін және ұнның қалған бөлігін салыңыз, содан кейін қайтадан көтерілуге рұқсат етіңіз. Қамырды маймен майланған және нан үгіндісі себілген қалыптарға салыңыз, көтеріліп, пісіріңіз.